Gym Suppan

Aan de Industrieweg 56 in Mijdrecht kun je Gym Suppan vinden.

Meer informatie over Gym Suppan in Mijdrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Mijdrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gym Suppan biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gym Suppan in Mijdrecht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gym Suppan is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gym Suppan in Mijdrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gym Suppan ? Je kunt de Sportschool bereiken op Industrieweg 56 in Mijdrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 297 303 480, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://gymsuppan.com/

Hoe kom je bij Gym Suppan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym Suppan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gym Suppan

Bezoekers bekeken ook