FIT MET BAS Kickboksen

Aan de Rhoneweg in Amsterdam kun je FIT MET BAS Kickboksen vinden.

Meer informatie over FIT MET BAS Kickboksen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, FIT MET BAS Kickboksen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Personal trainer is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is FIT MET BAS Kickboksen in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Personal trainer zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

FIT MET BAS Kickboksen is meer dan een Personal trainer. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat FIT MET BAS Kickboksen in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met FIT MET BAS Kickboksen ? Je kunt de Personal trainer bereiken op Rhoneweg in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 28417592, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fitmetbas.nl/

Hoe kom je bij FIT MET BAS Kickboksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FIT MET BAS Kickboksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. FIT MET BAS Kickboksen

Bezoekers bekeken ook