Sven van Hoof

Aan de Mevlanaplein 3022 in Rotterdam kun je Sven van Hoof vinden.

Meer informatie over Sven van Hoof in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sven van Hoof biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Personal trainer is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sven van Hoof in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Personal trainer zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sven van Hoof is meer dan een Personal trainer. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sven van Hoof in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sven van Hoof ? Je kunt de Personal trainer bereiken op Mevlanaplein 3022 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 13377542, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://personalkickbokstrainer-rotterdam.nl/

Hoe kom je bij Sven van Hoof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sven van Hoof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sven van Hoof

Bezoekers bekeken ook