Sport en Spijs

Aan de Dwergbieslaan 40 in Utrecht kun je Sport en Spijs vinden.

Meer informatie over Sport en Spijs in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sport en Spijs biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Personal trainer is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sport en Spijs in Utrecht geschikt. De trainers van deze Personal trainer zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sport en Spijs is meer dan een Personal trainer. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sport en Spijs in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sport en Spijs ? Je kunt de Personal trainer bereiken op Dwergbieslaan 40 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 25515316, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportenspijs.com/

Hoe kom je bij Sport en Spijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Spijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sport en Spijs

Bezoekers bekeken ook