Kickboksen voor Vrouwen Vlaardingen

Aan de Spoorsingel 39 in Vlaardingen kun je Kickboksen voor Vrouwen Vlaardingen vinden.

Meer informatie over Kickboksen voor Vrouwen Vlaardingen in Vlaardingen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Vlaardingen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksen voor Vrouwen Vlaardingen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksen voor Vrouwen Vlaardingen in Vlaardingen geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksen voor Vrouwen Vlaardingen is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksen voor Vrouwen Vlaardingen in Vlaardingen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksen voor Vrouwen Vlaardingen ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Spoorsingel 39 in Vlaardingen. Je kunt ze ook bellen op 31 85 040 2191, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://kickboksenvoorvrouwen.nl/locaties-lestijden/kickboksen-in-vlaardingen

Hoe kom je bij Kickboksen voor Vrouwen Vlaardingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen voor Vrouwen Vlaardingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksen voor Vrouwen Vlaardingen

Bezoekers bekeken ook