Dion Staring

Aan de Vondellaan 121 in Arnhem kun je Dion Staring vinden.

Meer informatie over Dion Staring in Arnhem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Arnhem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Dion Staring biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Dion Staring in Arnhem geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Dion Staring is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Dion Staring in Arnhem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Dion Staring ? Je kunt de Sportclub bereiken op Vondellaan 121 in Arnhem. Je kunt ze ook bellen op 31 6 55396662, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.dionstaring.nl/

Hoe kom je bij Dion Staring? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dion Staring het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Dion Staring

Bezoekers bekeken ook