Budoschool Yotosama

Aan de Chaplinstrook 8 in Zoetermeer kun je Budoschool Yotosama vinden.

Meer informatie over Budoschool Yotosama in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zoetermeer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budoschool Yotosama biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budoschool Yotosama in Zoetermeer geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budoschool Yotosama is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budoschool Yotosama in Zoetermeer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budoschool Yotosama ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Chaplinstrook 8 in Zoetermeer. Je kunt ze ook bellen op 31 79 341 3050, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.yotosama.com/

Hoe kom je bij Budoschool Yotosama? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budoschool Yotosama het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budoschool Yotosama

Bezoekers bekeken ook