Box In Shape

Aan de Koningsweg 2 13 in Soest kun je Box In Shape vinden.

Meer informatie over Box In Shape in Soest

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Soest? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Box In Shape biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Box In Shape in Soest geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Box In Shape is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Box In Shape in Soest een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Box In Shape ? Je kunt de Sportschool bereiken op Koningsweg 2 13 in Soest. Je kunt ze ook bellen op 31 6 15953799, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boxinshape.com/

Hoe kom je bij Box In Shape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Box In Shape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Box In Shape

Bezoekers bekeken ook