Bodyvision

Aan de Bloemenweg 65 in Maastricht kun je Bodyvision vinden.

Meer informatie over Bodyvision in Maastricht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Maastricht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bodyvision biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bodyvision in Maastricht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bodyvision is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bodyvision in Maastricht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bodyvision ? Je kunt de Sportschool bereiken op Bloemenweg 65 in Maastricht. Je kunt ze ook bellen op 31 43 852 1988, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bodyvisionmaastricht.nl/

Hoe kom je bij Bodyvision? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodyvision het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bodyvision

Bezoekers bekeken ook