Vechtsporten Groningen

Aan de Rijksweg 28b in Groningen kun je Vechtsporten Groningen vinden.

Meer informatie over Vechtsporten Groningen in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Vechtsporten Groningen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Vechtsporten Groningen in Groningen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Vechtsporten Groningen is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Vechtsporten Groningen in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Vechtsporten Groningen ? Je kunt de Sportschool bereiken op Rijksweg 28b in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 49879755, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.kickboxinggroningen.nl/

Hoe kom je bij Vechtsporten Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vechtsporten Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Vechtsporten Groningen

Bezoekers bekeken ook