PT24

Aan de Bezuidenhoutseweg 181 in Den Haag kun je PT24 vinden.

Meer informatie over PT24 in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, PT24 biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Personal trainer is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is PT24 in Den Haag geschikt. De trainers van deze Personal trainer zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

PT24 is meer dan een Personal trainer. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat PT24 in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met PT24 ? Je kunt de Personal trainer bereiken op Bezuidenhoutseweg 181 in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op 31 6 12094289, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://personaltrainer24.nl/

Hoe kom je bij PT24? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PT24 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. PT24

Bezoekers bekeken ook