Yoshida Sports

Aan de Energielaan 15 in Uden kun je Yoshida Sports vinden.

Meer informatie over Yoshida Sports in Uden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Uden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Yoshida Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Yoshida Sports in Uden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Yoshida Sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Yoshida Sports in Uden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Yoshida Sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Energielaan 15 in Uden. Je kunt ze ook bellen op 31 413 259 101, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.yoshidasports.nl/

Hoe kom je bij Yoshida Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoshida Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Yoshida Sports

Bezoekers bekeken ook