Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Aan de Springweg 184 in Utrecht kun je Taekwon-Do IN NAE DO KWAN vinden.

Meer informatie over Taekwon-Do IN NAE DO KWAN in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Taekwon-Do IN NAE DO KWAN biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Taekwondoschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Taekwon-Do IN NAE DO KWAN in Utrecht geschikt. De trainers van deze Taekwondoschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN is meer dan een Taekwondoschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Taekwon-Do IN NAE DO KWAN in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Taekwon-Do IN NAE DO KWAN ? Je kunt de Taekwondoschool bereiken op Springweg 184 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 54277369, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://itf-taekwondo.nl/

Hoe kom je bij Taekwon-Do IN NAE DO KWAN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taekwon-Do IN NAE DO KWAN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Bezoekers bekeken ook