KoryoSports

Aan de De Messenmaker 4 in Veldhoven kun je KoryoSports vinden.

Meer informatie over KoryoSports in Veldhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Veldhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, KoryoSports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Taekwondoschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is KoryoSports in Veldhoven geschikt. De trainers van deze Taekwondoschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

KoryoSports is meer dan een Taekwondoschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat KoryoSports in Veldhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met KoryoSports ? Je kunt de Taekwondoschool bereiken op De Messenmaker 4 in Veldhoven. Je kunt ze ook bellen op 31 6 13097438, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.koryosports.com/

Hoe kom je bij KoryoSports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KoryoSports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. KoryoSports

Bezoekers bekeken ook