Sportcentrum Tapia

Aan de Troelstrastraat 15 in Oss kun je Sportcentrum Tapia vinden.

Meer informatie over Sportcentrum Tapia in Oss

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Oss? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum Tapia biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Taekwondoschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum Tapia in Oss geschikt. De trainers van deze Taekwondoschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum Tapia is meer dan een Taekwondoschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum Tapia in Oss een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum Tapia ? Je kunt de Taekwondoschool bereiken op Troelstrastraat 15 in Oss. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53486835, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://sportcentrum-tapia.nl/

Hoe kom je bij Sportcentrum Tapia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Tapia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum Tapia

Bezoekers bekeken ook