Fight Crew

Aan de in kun je Fight Crew vinden.

Meer informatie over Fight Crew in

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in ? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fight Crew biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fight Crew in geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fight Crew is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fight Crew in een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fight Crew ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op in . Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://fightcrew.nl/

Hoe kom je bij Fight Crew? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fight Crew het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fight Crew

Bezoekers bekeken ook