RiPr Sports

Aan de in kun je RiPr Sports vinden.

Meer informatie over RiPr Sports in

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in ? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, RiPr Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Personal trainer is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is RiPr Sports in geschikt. De trainers van deze Personal trainer zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

RiPr Sports is meer dan een Personal trainer. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat RiPr Sports in een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met RiPr Sports ? Je kunt de Personal trainer bereiken op in . Je kunt ze ook bellen op 31 6 24371102, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij RiPr Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RiPr Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. RiPr Sports

Bezoekers bekeken ook