Krav-defence

Aan de Gymzaal Andreas College, Helmbergweg 10 in Katwijk aan Zee kun je Krav-defence vinden.

Meer informatie over Krav-defence in Katwijk aan Zee

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Katwijk aan Zee? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Krav-defence biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Zelfverdedigingstraining is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Krav-defence in Katwijk aan Zee geschikt. De trainers van deze Zelfverdedigingstraining zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Krav-defence is meer dan een Zelfverdedigingstraining. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Krav-defence in Katwijk aan Zee een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Krav-defence ? Je kunt de Zelfverdedigingstraining bereiken op Gymzaal Andreas College, Helmbergweg 10 in Katwijk aan Zee. Je kunt ze ook bellen op 31 6 49720555, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://krav-defence.nl/

Hoe kom je bij Krav-defence? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krav-defence het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Krav-defence

Bezoekers bekeken ook