Defence Academy

Aan de Voorstraat 83A in Poeldijk kun je Defence Academy vinden.

Meer informatie over Defence Academy in Poeldijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Poeldijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Defence Academy biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Zelfverdedigingstraining is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Defence Academy in Poeldijk geschikt. De trainers van deze Zelfverdedigingstraining zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Defence Academy is meer dan een Zelfverdedigingstraining. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Defence Academy in Poeldijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Defence Academy ? Je kunt de Zelfverdedigingstraining bereiken op Voorstraat 83A in Poeldijk. Je kunt ze ook bellen op 31 174 240 778, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.defenceacademy.nl/

Hoe kom je bij Defence Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Defence Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Defence Academy

Bezoekers bekeken ook