No Limits Gym

Aan de s-Gravenweg 266 in Nieuwerkerk aan den IJssel kun je No Limits Gym vinden.

Meer informatie over No Limits Gym in Nieuwerkerk aan den IJssel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nieuwerkerk aan den IJssel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, No Limits Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is No Limits Gym in Nieuwerkerk aan den IJssel geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

No Limits Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat No Limits Gym in Nieuwerkerk aan den IJssel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met No Limits Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op s-Gravenweg 266 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14239703, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.nolimitsgym.nl/

Hoe kom je bij No Limits Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je No Limits Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. No Limits Gym

Bezoekers bekeken ook