Budoschool Anjin-Ryu

Aan de Vincent van Goghplein 15 in Etten-Leur kun je Budoschool Anjin-Ryu vinden.

Meer informatie over Budoschool Anjin-Ryu in Etten-Leur

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Etten-Leur? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budoschool Anjin-Ryu biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budoschool Anjin-Ryu in Etten-Leur geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budoschool Anjin-Ryu is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budoschool Anjin-Ryu in Etten-Leur een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budoschool Anjin-Ryu ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Vincent van Goghplein 15 in Etten-Leur. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41368879, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://anjinryu.nl/

Hoe kom je bij Budoschool Anjin-Ryu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budoschool Anjin-Ryu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budoschool Anjin-Ryu

Bezoekers bekeken ook