MH-Reload

Aan de Stavangerweg 21-19 in Groningen kun je MH-Reload vinden.

Meer informatie over MH-Reload in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MH-Reload biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Personal trainer is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MH-Reload in Groningen geschikt. De trainers van deze Personal trainer zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MH-Reload is meer dan een Personal trainer. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MH-Reload in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MH-Reload ? Je kunt de Personal trainer bereiken op Stavangerweg 21-19 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 48532485, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.mh-reload.nl/

Hoe kom je bij MH-Reload? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MH-Reload het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MH-Reload

Bezoekers bekeken ook