Loasana Events

Aan de Goudenregenplein 16 in Groningen kun je Loasana Events vinden.

Meer informatie over Loasana Events in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Loasana Events biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Evenementenbureau is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Loasana Events in Groningen geschikt. De trainers van deze Evenementenbureau zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Loasana Events is meer dan een Evenementenbureau. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Loasana Events in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Loasana Events ? Je kunt de Evenementenbureau bereiken op Goudenregenplein 16 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 52386195, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Loasana Events? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loasana Events het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Loasana Events

Bezoekers bekeken ook