Kick-In

Aan de 335 5, Drienerlolaan in Enschede kun je Kick-In vinden.

Meer informatie over Kick-In in Enschede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Enschede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kick-In biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Evenementenbureau is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kick-In in Enschede geschikt. De trainers van deze Evenementenbureau zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kick-In is meer dan een Evenementenbureau. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kick-In in Enschede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kick-In ? Je kunt de Evenementenbureau bereiken op 335 5, Drienerlolaan in Enschede. Je kunt ze ook bellen op 31 53 489 2356, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.kick-in.nl/

Hoe kom je bij Kick-In? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kick-In het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kick-In

Bezoekers bekeken ook