Atlas MMA

Aan de Mensfortweg 20 in Eindhoven kun je Atlas MMA vinden.

Meer informatie over Atlas MMA in Eindhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Eindhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Atlas MMA biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Evenementenbureau is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Atlas MMA in Eindhoven geschikt. De trainers van deze Evenementenbureau zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Atlas MMA is meer dan een Evenementenbureau. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Atlas MMA in Eindhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Atlas MMA ? Je kunt de Evenementenbureau bereiken op Mensfortweg 20 in Eindhoven. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Atlas MMA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atlas MMA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Atlas MMA

Bezoekers bekeken ook