kula-fightwear

Aan de Havinghastraat 32 in Alkmaar kun je kula-fightwear vinden.

Meer informatie over kula-fightwear in Alkmaar

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alkmaar? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, kula-fightwear biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportkledingwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is kula-fightwear in Alkmaar geschikt. De trainers van deze Sportkledingwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

kula-fightwear is meer dan een Sportkledingwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat kula-fightwear in Alkmaar een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met kula-fightwear ? Je kunt de Sportkledingwinkel bereiken op Havinghastraat 32 in Alkmaar. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22483374, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kula-fightwear.nl/

Hoe kom je bij kula-fightwear? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kula-fightwear het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. kula-fightwear

Bezoekers bekeken ook