Fight Sportswear

Aan de Rijksweg 28b in Groningen kun je Fight Sportswear vinden.

Meer informatie over Fight Sportswear in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fight Sportswear biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportkledingwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fight Sportswear in Groningen geschikt. De trainers van deze Sportkledingwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fight Sportswear is meer dan een Sportkledingwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fight Sportswear in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fight Sportswear ? Je kunt de Sportkledingwinkel bereiken op Rijksweg 28b in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24104240, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://fight-sportswear.com/

Hoe kom je bij Fight Sportswear? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fight Sportswear het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fight Sportswear

Bezoekers bekeken ook