Chokdee Muay Thai

Aan de in kun je Chokdee Muay Thai vinden.

Meer informatie over Chokdee Muay Thai in

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in ? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Chokdee Muay Thai biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportkledingwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Chokdee Muay Thai in geschikt. De trainers van deze Sportkledingwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Chokdee Muay Thai is meer dan een Sportkledingwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Chokdee Muay Thai in een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Chokdee Muay Thai ? Je kunt de Sportkledingwinkel bereiken op in . Je kunt ze ook bellen op 31 6 83618668, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Chokdee Muay Thai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chokdee Muay Thai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Chokdee Muay Thai

Bezoekers bekeken ook