Kick&Fit Wormer

Aan de Eendrachtstraat 11 in Wormer kun je Kick&Fit Wormer vinden.

Meer informatie over Kick&Fit Wormer in Wormer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Wormer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kick&Fit Wormer biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Fitnessprogramma is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kick&Fit Wormer in Wormer geschikt. De trainers van deze Fitnessprogramma zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kick&Fit Wormer is meer dan een Fitnessprogramma. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kick&Fit Wormer in Wormer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kick&Fit Wormer ? Je kunt de Fitnessprogramma bereiken op Eendrachtstraat 11 in Wormer. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://kickfitwormer.nl/

Hoe kom je bij Kick&Fit Wormer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kick&Fit Wormer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kick&Fit Wormer

Bezoekers bekeken ook