Fight Globe

Aan de Tweede Kostverlorenkade 65 in Amsterdam kun je Fight Globe vinden.

Meer informatie over Fight Globe in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fight Globe biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Fitnessprogramma is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fight Globe in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Fitnessprogramma zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fight Globe is meer dan een Fitnessprogramma. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fight Globe in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fight Globe ? Je kunt de Fitnessprogramma bereiken op Tweede Kostverlorenkade 65 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 894 3990, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.fightglobe.com/contact

Hoe kom je bij Fight Globe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fight Globe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fight Globe

Bezoekers bekeken ook