Fightclub Haarlem

Aan de Bijvoetstraat 5 in Haarlem kun je Fightclub Haarlem vinden.

Meer informatie over Fightclub Haarlem in Haarlem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Haarlem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightclub Haarlem biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Fitnessprogramma is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightclub Haarlem in Haarlem geschikt. De trainers van deze Fitnessprogramma zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightclub Haarlem is meer dan een Fitnessprogramma. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightclub Haarlem in Haarlem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightclub Haarlem ? Je kunt de Fitnessprogramma bereiken op Bijvoetstraat 5 in Haarlem. Je kunt ze ook bellen op 31 23 751 2809, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://fightclubhaarlem.nl/contact/

Hoe kom je bij Fightclub Haarlem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightclub Haarlem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightclub Haarlem

Bezoekers bekeken ook