Hanmudo Bladel

Aan de Bergmolen 3 in Bladel kun je Hanmudo Bladel vinden.

Meer informatie over Hanmudo Bladel in Bladel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Bladel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Hanmudo Bladel biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Hanmudo Bladel in Bladel geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Hanmudo Bladel is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Hanmudo Bladel in Bladel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Hanmudo Bladel ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Bergmolen 3 in Bladel. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.hanmudobladel.nl/

Hoe kom je bij Hanmudo Bladel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hanmudo Bladel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Hanmudo Bladel

Bezoekers bekeken ook