Alken Karate/Thaiboksschool

Aan de Eloystraat 66 in Geleen kun je Alken Karate/Thaiboksschool vinden.

Meer informatie over Alken Karate/Thaiboksschool in Geleen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Geleen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Alken Karate/Thaiboksschool biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Karateschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Alken Karate/Thaiboksschool in Geleen geschikt. De trainers van deze Karateschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Alken Karate/Thaiboksschool is meer dan een Karateschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Alken Karate/Thaiboksschool in Geleen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Alken Karate/Thaiboksschool ? Je kunt de Karateschool bereiken op Eloystraat 66 in Geleen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 54342771, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.karateschoolalken.nl/

Hoe kom je bij Alken Karate/Thaiboksschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alken Karate/Thaiboksschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Alken Karate/Thaiboksschool

Bezoekers bekeken ook