Wudao

Aan de Gessel 4 in Utrecht kun je Wudao vinden.

Meer informatie over Wudao in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Wudao biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kungfuschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Wudao in Utrecht geschikt. De trainers van deze Kungfuschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Wudao is meer dan een Kungfuschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Wudao in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Wudao ? Je kunt de Kungfuschool bereiken op Gessel 4 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 30 288 0288, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://wudao.nl/

Hoe kom je bij Wudao? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wudao het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Wudao

Bezoekers bekeken ook