Wing-Chun

Aan de Pergolesilaan 7 in Rotterdam kun je Wing-Chun vinden.

Meer informatie over Wing-Chun in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Wing-Chun biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kungfuschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Wing-Chun in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Kungfuschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Wing-Chun is meer dan een Kungfuschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Wing-Chun in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Wing-Chun ? Je kunt de Kungfuschool bereiken op Pergolesilaan 7 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 34524661, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.wing-chun.nl/

Hoe kom je bij Wing-Chun? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wing-Chun het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Wing-Chun

Bezoekers bekeken ook