Sportschool Ronin (Krimpen aan de Lek)

Aan de Groenland 37 in Krimpen aan de Lek kun je Sportschool Ronin (Krimpen aan de Lek) vinden.

Meer informatie over Sportschool Ronin (Krimpen aan de Lek) in Krimpen aan de Lek

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Krimpen aan de Lek? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportschool Ronin (Krimpen aan de Lek) biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Judoclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportschool Ronin (Krimpen aan de Lek) in Krimpen aan de Lek geschikt. De trainers van deze Judoclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportschool Ronin (Krimpen aan de Lek) is meer dan een Judoclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportschool Ronin (Krimpen aan de Lek) in Krimpen aan de Lek een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportschool Ronin (Krimpen aan de Lek) ? Je kunt de Judoclub bereiken op Groenland 37 in Krimpen aan de Lek. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43198754, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportschool-ronin.nl/

Hoe kom je bij Sportschool Ronin (Krimpen aan de Lek)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Ronin (Krimpen aan de Lek) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportschool Ronin (Krimpen aan de Lek)

Bezoekers bekeken ook