Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert

Aan de Sportlaan 5 in Gemert kun je Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert vinden.

Meer informatie over Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert in Gemert

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Gemert? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Judoclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert in Gemert geschikt. De trainers van deze Judoclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert is meer dan een Judoclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert in Gemert een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert ? Je kunt de Judoclub bereiken op Sportlaan 5 in Gemert. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.jjcgemert.nl/

Hoe kom je bij Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert

Bezoekers bekeken ook