Mma Ridderkerk

Aan de Linnenstraat 4 in Ridderkerk kun je Mma Ridderkerk vinden.

Meer informatie over Mma Ridderkerk in Ridderkerk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ridderkerk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Mma Ridderkerk biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Verzekeringsagentschap is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Mma Ridderkerk in Ridderkerk geschikt. De trainers van deze Verzekeringsagentschap zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Mma Ridderkerk is meer dan een Verzekeringsagentschap. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Mma Ridderkerk in Ridderkerk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Mma Ridderkerk ? Je kunt de Verzekeringsagentschap bereiken op Linnenstraat 4 in Ridderkerk. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Mma Ridderkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mma Ridderkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Mma Ridderkerk

Bezoekers bekeken ook