M.M.A. Steenbakkers

Aan de Kampweg 11 in Beringe kun je M.M.A. Steenbakkers vinden.

Meer informatie over M.M.A. Steenbakkers in Beringe

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Beringe? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, M.M.A. Steenbakkers biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Verzekeringsagentschap is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is M.M.A. Steenbakkers in Beringe geschikt. De trainers van deze Verzekeringsagentschap zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

M.M.A. Steenbakkers is meer dan een Verzekeringsagentschap. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat M.M.A. Steenbakkers in Beringe een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met M.M.A. Steenbakkers ? Je kunt de Verzekeringsagentschap bereiken op Kampweg 11 in Beringe. Je kunt ze ook bellen op 31 6 51873719, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://msteenbakkers.nl/

Hoe kom je bij M.M.A. Steenbakkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M.M.A. Steenbakkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. M.M.A. Steenbakkers

Bezoekers bekeken ook