LJ Coaching en training

Aan de Zeggemeen 88 in Harderwijk kun je LJ Coaching en training vinden.

Meer informatie over LJ Coaching en training in Harderwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Harderwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, LJ Coaching en training biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Coachingscentrum is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is LJ Coaching en training in Harderwijk geschikt. De trainers van deze Coachingscentrum zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

LJ Coaching en training is meer dan een Coachingscentrum. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat LJ Coaching en training in Harderwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met LJ Coaching en training ? Je kunt de Coachingscentrum bereiken op Zeggemeen 88 in Harderwijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42611273, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://ljcoachingentraining.nl/

Hoe kom je bij LJ Coaching en training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LJ Coaching en training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. LJ Coaching en training

Bezoekers bekeken ook