bokstherapie-nijmegen.nl

Aan de Tolhuis 6210 in Nijmegen kun je bokstherapie-nijmegen.nl vinden.

Meer informatie over bokstherapie-nijmegen.nl in Nijmegen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nijmegen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, bokstherapie-nijmegen.nl biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Coachingscentrum is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is bokstherapie-nijmegen.nl in Nijmegen geschikt. De trainers van deze Coachingscentrum zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

bokstherapie-nijmegen.nl is meer dan een Coachingscentrum. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat bokstherapie-nijmegen.nl in Nijmegen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met bokstherapie-nijmegen.nl ? Je kunt de Coachingscentrum bereiken op Tolhuis 6210 in Nijmegen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 13106843, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://bokstherapie-nijmegen.nl/

Hoe kom je bij bokstherapie-nijmegen.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bokstherapie-nijmegen.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. bokstherapie-nijmegen.nl

Bezoekers bekeken ook