Instituut Sterk!

Aan de Hoogstraat 45 in Heesch kun je Instituut Sterk! vinden.

Meer informatie over Instituut Sterk! in Heesch

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heesch? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Instituut Sterk! biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Zelfverdedigingstraining is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Instituut Sterk! in Heesch geschikt. De trainers van deze Zelfverdedigingstraining zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Instituut Sterk! is meer dan een Zelfverdedigingstraining. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Instituut Sterk! in Heesch een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Instituut Sterk! ? Je kunt de Zelfverdedigingstraining bereiken op Hoogstraat 45 in Heesch. Je kunt ze ook bellen op 31 6 46896202, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Instituut Sterk!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Instituut Sterk! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Instituut Sterk!

Bezoekers bekeken ook