Fitwinkel Hengelo

Aan de Torenlaan 24, 24 in Hengelo kun je Fitwinkel Hengelo vinden.

Meer informatie over Fitwinkel Hengelo in Hengelo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hengelo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fitwinkel Hengelo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Fitnesswinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fitwinkel Hengelo in Hengelo geschikt. De trainers van deze Fitnesswinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fitwinkel Hengelo is meer dan een Fitnesswinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fitwinkel Hengelo in Hengelo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fitwinkel Hengelo ? Je kunt de Fitnesswinkel bereiken op Torenlaan 24, 24 in Hengelo. Je kunt ze ook bellen op 31 74 247 0385, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fitwinkel-hengelo.nl/

Hoe kom je bij Fitwinkel Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitwinkel Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fitwinkel Hengelo

Bezoekers bekeken ook