Fitshop Roosendaal

Aan de Hogestede 1 /5 in Roosendaal kun je Fitshop Roosendaal vinden.

Meer informatie over Fitshop Roosendaal in Roosendaal

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Roosendaal? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fitshop Roosendaal biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Fitnesswinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fitshop Roosendaal in Roosendaal geschikt. De trainers van deze Fitnesswinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fitshop Roosendaal is meer dan een Fitnesswinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fitshop Roosendaal in Roosendaal een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fitshop Roosendaal ? Je kunt de Fitnesswinkel bereiken op Hogestede 1 /5 in Roosendaal. Je kunt ze ook bellen op 31 165 547 408, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.fitshop.nl/fitshop-in-roosendaal

Hoe kom je bij Fitshop Roosendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitshop Roosendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fitshop Roosendaal

Bezoekers bekeken ook