FitmetDylan

Aan de Havinghastraat 66B in Alkmaar kun je FitmetDylan vinden.

Meer informatie over FitmetDylan in Alkmaar

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alkmaar? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, FitmetDylan biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Bootcamp is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is FitmetDylan in Alkmaar geschikt. De trainers van deze Bootcamp zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

FitmetDylan is meer dan een Bootcamp. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat FitmetDylan in Alkmaar een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met FitmetDylan ? Je kunt de Bootcamp bereiken op Havinghastraat 66B in Alkmaar. Je kunt ze ook bellen op 31 6 29555413, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://fitmetdylan.nl/

Hoe kom je bij FitmetDylan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitmetDylan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. FitmetDylan

Bezoekers bekeken ook