Eyeboks

Aan de Castricumplein 35 in Den Haag kun je Eyeboks vinden.

Meer informatie over Eyeboks in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Eyeboks biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Bootcamp is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Eyeboks in Den Haag geschikt. De trainers van deze Bootcamp zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Eyeboks is meer dan een Bootcamp. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Eyeboks in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Eyeboks ? Je kunt de Bootcamp bereiken op Castricumplein 35 in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op 31 6 19154212, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.eyeboks.nl/

Hoe kom je bij Eyeboks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eyeboks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Eyeboks

Bezoekers bekeken ook