de boks

Aan de Borkerstraat 4 in Klazienaveen kun je de boks vinden.

Meer informatie over de boks in Klazienaveen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Klazienaveen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, de boks biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Personal trainer is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is de boks in Klazienaveen geschikt. De trainers van deze Personal trainer zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

de boks is meer dan een Personal trainer. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat de boks in Klazienaveen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met de boks ? Je kunt de Personal trainer bereiken op Borkerstraat 4 in Klazienaveen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 46905899, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://deboks.nl/

Hoe kom je bij de boks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de boks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. de boks

Bezoekers bekeken ook