The Bootcamp Factory

Aan de Van Alphenstraat 17 in Hengelo kun je The Bootcamp Factory vinden.

Meer informatie over The Bootcamp Factory in Hengelo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hengelo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, The Bootcamp Factory biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Organisator van buitenactiviteiten is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is The Bootcamp Factory in Hengelo geschikt. De trainers van deze Organisator van buitenactiviteiten zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

The Bootcamp Factory is meer dan een Organisator van buitenactiviteiten. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat The Bootcamp Factory in Hengelo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met The Bootcamp Factory ? Je kunt de Organisator van buitenactiviteiten bereiken op Van Alphenstraat 17 in Hengelo. Je kunt ze ook bellen op 31 85 130 1169, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.thebootcampfactory.nl/

Hoe kom je bij The Bootcamp Factory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Bootcamp Factory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. The Bootcamp Factory

Bezoekers bekeken ook