Stichting Kicks

Aan de Kerkweg 219d in Ridderkerk kun je Stichting Kicks vinden.

Meer informatie over Stichting Kicks in Ridderkerk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ridderkerk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Stichting Kicks biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Stichting is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Stichting Kicks in Ridderkerk geschikt. De trainers van deze Stichting zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Stichting Kicks is meer dan een Stichting. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Stichting Kicks in Ridderkerk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Stichting Kicks ? Je kunt de Stichting bereiken op Kerkweg 219d in Ridderkerk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42766565, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.stichtingkicks.nl/

Hoe kom je bij Stichting Kicks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kicks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Stichting Kicks

Bezoekers bekeken ook