Sport Live

Aan de Dalveen 20 in Den Haag kun je Sport Live vinden.

Meer informatie over Sport Live in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sport Live biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sport Live in Den Haag geschikt. De trainers van deze zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sport Live is meer dan een . Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sport Live in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sport Live ? Je kunt de bereiken op Dalveen 20 in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op 31 6 20548347, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Sport Live? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Live het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sport Live

Bezoekers bekeken ook